Ekim 18, 2024

Nebi Hatipoğlu: CHP medya baronları ve genel başkanları ile üstüme geliyor!

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yerel seçim çalışmalarına devam etti. Büyükdere Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Hatipoğlu, CHP’den kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün elementleri üstüme geliyor. Hizmet yapmak suçsa, ben suçluyum” dedi.

Ona da bahane buluyorlar. Yalancılıkla suçluyorlar, bana hakaret ediyorlar. Tüm medyalarıyla, medya patronlarıyla üstüme geliyorlar. Ben kötü bir şey mi söylüyorum? Hizmet yapmak suçsa, ben suçluyum. Niye bunlar benim üstüme geliyor? Ben bunları yüzüne vurduğum için mi? Yıllardır yapılamayan yatırımları söylediğim için mi?

Diyorum ki, ‘Eskişehir’de, ilçelerde çok büyük bir çevre felaketi var.’ Arıtma yok, Sarıcakaya’ya ve Mihalgazi’ye gittim. Sakarya Nehri’ne bütün evsel atıkları akıyor. Zamanında arıtmayı yapmamışsın. O Sakarya Nehri’nde balık tutan arkadaşlar söylüyor, ’25 çeşit balık vardı’ diyor. Bugün balık yok, çevre felaketi var. Siz yapamıyorsanız bizim de yapamayacağız anlamına gelmez” dedi.

Translate »